Turnkey aankoopbegeleiding van Biliskov vormt een all-inclusive pakket dat start bij uw interesseprofiel en eindigt een jaar na de aankoop van uw vastgoed. Het tegenovergestelde van het hit-en-run principe van de meeste verkoopmakelaars die u bij de notaris voor het laatst ontmoet. Wij gaan door tot zelfs de watermeter en de eventuele vergunningen op uw naam zijn overgeschreven.

Geen belangenverstrengeling

Biliskov is als immo gesplitst in een lokale afdeling dat vastgoed ter verkoop aanbiedt, en een niche marketing afdeling die potentiële kopers zoekt en begeleidt. De marketeers achter deze site hebben hands-on ervaring met het kopen, (ver-)bouwen en uitbaten van een Bed-en-Breakfast. Hun belang is u van een perfect-fit te voorzien, niet u een zo duur mogelijk object te verkopen om hun inkomen te vergroten. U kiest de beloningswijze van de aankoopbegeleiding, een all-in pakket tegen een vaste prijs afhankelijk van uw budgetklasse of tegen de traditionele courtage van 3%. In beide gevallen op een no-cure-no-pay basis.

All-in aankoopbegeleiding betekent dat er geen bijkomende kosten aan de aankoop verbonden zijn, site-seeing begeleiding, notaris, advocaat, OIB-nummer aanvraag, alle vertalingen etc zijn inbegrepen. Alleen de 4% transferbelasting niet.

Fase 1: Zoeken

Als door de wol geverfde specialisten, informeren we u met online informatie over alle aspecten van het aankopen en exploiteren van een Bed-and-Breakfast. De optimale locatie, Kroatische wetgeving, verbouwingen, comfort sterren, prijsbeleid, B&B marketing en regionale bijzonderheden.

Zodra uw zoektocht specifiek wordt en u een helder idee heeft hoe u de aankoop zal financieren, kunt u een interesseprofiel aanmaken. Vanaf dat moment gaan we aan de slag om binnen uw wensen een shortlist van interessante objecten samen te stellen. Zodra u in Kroatië komt voor de sight-seeing tekenen we een zoekovereenkomst zodat u exact weet wat een eventuele aankoop u gaat kosten aan begeleiding.

Fase 2: Onderhandelen

Dan komt het moment dat u een bod wilt doen. Het komt slechts zelden voor dat kopers de vraagprijs betalen, doorgaans gebeurt dat alleen bij te laag geprijsde objecten waar de verkoper snel vanaf moet (echtscheiding) of panden die via de rechtbank te koop zijn gezet.

In eerste instantie zullen meer gegevens moeten worden verzameld over de staat van het gebouw, de exacte afmetingen van de gastenkamers, de eventuele (ver-)bouwvergunning en inventaris die deel uitmaakt van de aankoop.

Als erkende immo heeft Biliskov toegang tot alle recent betaalde prijzen voor grond en gebouwen rondom uw droompand. Daarnaast kennen we de lokale markt. Vanuit de aankoopbegeleiding komen tools om de waarde van het gebouw en de locatie in te schatten, alsmede een raming van een opknapbeurt of eventuele renovatie te maken.

In sommige gevallen is het eigendom gesplitst over meerdere eigenaren. Die communicatie lost Biliskov voor u op.

U onderhandelt rechtstreeks met de verkoper, wij adviseren en begeleiden u om de koop proberen rond te krijgen binnen uw bod.

Fase 3: Kopen

Zodra het bod wordt aanvaard, stelt de advocaat een juridisch bindend koopcontract op waarbij doorgaans 10% van de aankoopprijs wordt voldaan. Tot aan het moment van de notariële overdracht, doorgaans 1 tot 3 maanden later, kunnen beide partijen afzien van de koop. Indien de koper de overeenkomst annuleert vervalt de aanbetaling aan de verkoper. Als de verkoper annuleert krijgt de koper de aanbetaling dubbel terugbetaald.

Contracten worden vertaald in de taal van de koper voordat er ook maar een enkel document wordt ondertekend. Uiteindelijk wordt het pand aan u overgedragen bij de notaris, waarna wij aan de slag gaan om te zorgen dat de elektriciteit- en watermeters op uw naam worden geopend. Bij een operationele B&B zorgen we dat ook de exploitatievergunning op uw naam wordt overgeschreven.

Fase 4: Ingebruiknemen en opknappen

De Kroatische taal is specifiek waardoor u soms voor verrassingen komt te staan bij de aan u toegestuurde formele documenten. Wij zorgen voor de uitleg, eventuele vertaling en, als u niet in Kroatië bent, ook voor het contact met derden.

Dat is geen ‘property management’, het vormt onderdeel van onze turnkey-service.

Fase 5: U ontzorgen

Wij hebben voor elk probleem een oplossing. Vakkundige architect, betrouwbare aannemer, gespecialiseerde belastingadviseur, marketeers voor B&B’s tot en met lokale leveranciers als wasserijen en airport shuttles. Daarbij nemen wij geen commissie, we brengen u in contact en helpen u uw B&B succesvol in de lucht te brengen.

Dit noemen wij onze Biliskov Turnkey Begeleiding!

304 m² 10 bedden ц
€ 350.000
156 m² 5 bedden ц
552 m² 10 bedden ц
, € 300.000
222 m² 10 bedden ц
, € 660.000
370 m² 10 bedden ц

Snelzoeken

Mijn VIP-toolkit:

 • Persoonlijke instellingen:
  • Mijn favoriete objecten
  • Zoekprofiel bijwerken
  • Poll antwoorden aanpassen
  • Ebook opnieuw downloaden
  • Gebruikersprofiel wijzigen
  • Paswoord veranderen
  • Uitloggen
  • Wis alles, ik wil worden vergeten
 • Online Calculators:
  • Welk budget heb ik nodig?
  • Wat is de waarde van het pand?
  • Hoeveel B&B opbrengst is realistisch?

Snel antwoord nodig?

Gebruik Whatsapp!

WhatsApp chat

Ons doel is u te informeren over het starten  van uw ideale B&B in Kroatië. Wij zijn bloggers en niet in dienst van Biliškov, zie ook het Impressum.

WhatsApp chat