Algemene voorwaarden

voor het gebruik van https://benbkroatiekopen.be

Deze website komt voort uit een joint-venture van Biliškov Nekretnine d.o.o. die als erkend makelaar in Kroatië bemiddelt bij de aan- en verkoop van vastgoed, en SkippersNet Coöperatie U.A. in Nederland die de juridische paraplu vormt waaronder zelfstandige bloggers.

In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is kosteloos zolang u deze informatie niet dupliceert voor commercieel hergebruik of op een andere manier misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Deze website bestaat uit blogartikelen, online calculaties, e-boeken en vastgoedaanbod. De foto’s van en informatie over specifieke vastgoedobjecten zijn exclusief eigendom van Biliškov. De andere zaken zijn het intellectueel eigendom van de bloggers, van wie de rechten door SkippersNet worden beheerd.

De bloggers gebruiken zowel zelfgemaakte foto’s, licentievrije foto’s van derden als foto’s in licentie. Het is niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website te kopiëren of anderszins te integreren in publicaties of websites, zonder expliciete schriftelijke toestemming van de directie van SkippersNet.

E-boeken

De literatuur welke kan worden gedownload mag vrij worden uitgewisseld met derden. Hoewel wij ons uiterste best doen de literatuur up-to-date te houden kunnen wij daarvoor geen verantwoordelijkheid aanvaarden. Het gebruik ervan is dan ook op ‘eigen risico’ en de gebruiker dient zich ervan te vergewissen dat hij niet met een verouderde versie werkt.

Online calculaties

Onze online calculaties voor het vastgoed moeten worden opgevat als experimentele hulpmiddelen en mogen nooit als enig criterium worden gebruikt om een beslissing te nemen. Calculaties hebben als doel het emotionele van de objectiviteit te scheiden voordat beslissingen tot bezichtiging of aankoop van vastgoed wordt genomen. De calculaties vervangen niet de makelaar, welke toegang heeft tot actuele gegevens en actuele kennis van de toepasselijke lokale wetgeving. De parameters worden regelmatig bijgewerkt, hetgeen bij hercalculaties andere uitkomsten kan veroorzaken. Het gebruik van online calculaties is geheel op ‘eigen risico’.

Prijzen en beschikbaarheid

Het vastgoed wordt aangeboden in de Euro-valuta, terwijl in Kroatië met de lokale munt wordt gerekend. Dit kan leiden tot prijsverschillen. Vastgoed staat in Kroatië soms enkele jaren te koop en kan in zeldzame gevallen onterecht als beschikbaar zijn vermeld. Prijzen veranderen en kunnen verkeerd op de site zijn vermeld. Wanneer u meer dan een informatieve interesse in een bepaald object toont zal de makelaar Biliškov de eigenaar benaderen voor de actuele prijs en beschikbaarheid.

Getallen, bedragen en verschrijvingen

Typfouten komen voor. Behalve dat wij er alles aan doen om die zo snel mogelijk te verbeteren, kunt u geen rechten ontlenen aan onjuiste getallen, bedragen of teksten op de website of in de correspondentie.

Bugs

Onze website maakt gebruik van geavanceerde tools die bij updates en aangebrachte ‘verbeteringen’ soms ongemerkt fouten introduceren. Dit moet worden opgevat als ‘force majeur’.

Algemene disclaimer

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder elke vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor de teksten en het beeldmateriaal te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling.

SkippersNet en Biliškov aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar onze site via hyperlinks verwijst.

Wijzigingen

Als deze algemene voorwaarden van https://benbkroatiekopen.be wijzigen, dan vindt u de laatste versie van onze disclaimer op deze webpagina.

Privacybeleid

Ons privacybeleid is vastgelegd in een afzonderlijk document, klik hier voor de privacy verklaring.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SkippersNet of Biliškov, zie het Impressum.

WhatsApp chat